Tel: 010 436 45 66  •  Contact

Projecten

Metz woninginrichting adviseert niet alleen over de complete inrichting, maar begeleidt ook totale projecten. Voor particulieren, bedrijven of winkels realiseren wij de gehele renovatie: van advies over de inrichting, het lichtplan en kleuradvies tot het ontwerpen en realiseren van op maat gemaakte meubelen of de complete verbouwing. Zo ontzorgt Metz Woninginrichting u van a tot z.

Heeft u interesse om uw woning, winkel, of bedrijfsruimte in te laten richten of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en onze expertises? Neem contact met ons op via 010-4364566

Referentieproject:Winkelinrichting optiek

27-05-2016

In het centrum van Oud-Beijerland is een oud bankkantoor getransformeerd tot één van de grootste en meest bijzondere optiekwinkels van Nederland.

» Lees verder

Kantoorpand Westersingel

15-01-2016

Voor een kantoorpand op de Westersingel in Rotterdam heeft Metz Woninginrichting een complete renovatie bedacht, gepland en uitgevoerd in overleg met de klant.

» Lees verder

Receptie Stolt Nielsen

01-12-2015

Voor het Rotterdamse hoofdkantoor van Stolt Nielsen, een grote internationale rederij voor tankschepen, heeft Metz de volledige renovatie en inrichting van de receptie verzorgd.

» Lees verder