Tel: 010 436 45 66  •  Contact

Betalingen

Uw bestelling bij Metz Woninginrichting kunt u op verschillende manieren betalen. We maken onderscheid tussen directe en indirecte betalingsmogelijkheden. Bij een directe betalingsmogelijkheid wordt uw bestelling direct in behandeling genomen. Bij een indirecte betaling wordt deze uitgevoerd na ontvangst van het aankoopbedrag.

Directe betaling
Voor een snelle levering en directe behandeling van uw bestelling betaalt u met:
- iDEAL, of
- Creditcard

Indirecte betaling
Als u betaalt met een overboeking wordt u bestelling in behandeling genomen na ontvangst van de volledige betaling.

Al onze betalingen worden veilig afgehandeld door Mollie.

Offerte aanvragen
Niet alle producten in de webshop van Metz Woninginrichting kunnen direct besteld en betaald worden. Veel van onze producten zoals, banken, kasten en fauteuils worden volledig naar uw wens samengesteld en/of gestoffeerd. Het is onmogelijk om alle verschillende keuzemogelijkheden voor deze items op te nemen in de onze webshop. Bovendien mist u dan specialistisch en op uw situatie afgestemd advies.

Om u toch een zo compleet mogelijk beeld te geven, is voor deze producten een ‘vanaf prijs’ en een prijs voor de getoonde uitvoering in de webshop opgenomen. Vervolgens kunt u een offerte aanvragen voor de opstelling of stoffering van uw keuze. Indien nodig zal een medewerker van Metz Woninginrichting hierna contact met u opnemen om uw specifieke wensen te bespreken en te vertalen in een passende offerte.