Tel: 010 436 45 66  •  Contact

Nieuw in onze showroom: Sangiacomo wandsystemen

23-10-2016

Binnenkort verwelkomen we een nieuw merk in onze showroom: Sangiacomo. Dit Italiaanse merk heeft een prachtig programma designkasten en wandmeubelen voor de woon- en slaapkamer. Een aantal wandkasten van Sangiacomo vindt u vanaf deze week in onze showroom.


Modulair wandkastensysteem met een scherpe prijs

De meubels van Sangiacomo vallen op door het hoge afwerkingsniveau tegen een scherpe prijs. Met verschillende modulaire systemen stelt u uw eigen wandkast samen, uit even praktische als opvallende elementen.


Oneindig veel mogelijkheden

We stellen uw kast helemaal op maat voor u samen, door elementen in verschillende afmetingen met elkaar te combineren. Lades, deuren, een klep of helemaal open? De keuze is aan u. San Giacomo heeft standaard meer dan 30 kleuren in hun assortiment, in mat, hoogglans of melamine met een houtnerf. Daarnaast zijn er ook nog zes houtkleuren beschikbaar. De mogelijkheden zijn haast eindeloos.

Wilt u meer informatie over een op maat gemaakte designkast? Neem dan contact met onze op of bezoek onze showroom. We nemen graag uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken en samen te komen tot het optimale ontwerp voor uw kast. Het kan daarom handig zijn een afspraak te maken, zodat tijd voor u vrij kunnen houden.


❭ Terug naar het overzicht