Tel: 010 436 45 66  •  Contact

Uitbreiding Metz: het beste van twee werelden

04-01-2016

Binnenkort vindt u bij Metz niet alleen de nieuwste meubeltrends, maar ook de lekkerste koffie. Vanaf februari 2016 breiden we onze showroom namelijk uit met een restaurantgedeelte. Daar gaat Coffeelicious uit Dordrecht één van de beste kopjes koffie van Nederland voor u schenken. Natuurlijk met een stuk huisgemaakte taart of een vers belegd broodje.


Prijswinnende koffie bij Coffeelicious

Nieuwsgierig? Kijkt u dan eens op de site van Coffeelicious. In Dordrecht is Coffeelicious al een begrip, zeker na het winnen van de won de Koffie Top 100 in 2014. Naast prijswinnende koffie serveren ze ook Amerikaanse taarten, scones met clotted cream en royale lunches. Binnenkort kunt u hier dus ook in Rotterdam van genieten.


Unieke Rotterdamse binnentuin

Met binnen zo’n 100 zitplaatsen en een voor Rotterdam unieke binnentuin wordt dit één van de leukste plekken van onze havenstad. De nieuwe lunchroom komt in ons buurpand, rechts naast de entree van Metz. Via onze winkel en de binnentuin is de lunchroom ook toegankelijk. Zo kunt krijgt u bij Metz binnenkort het beste van twee werelden: onze showroom met de mooiste nieuwe meubelen en daarna genieten van de beste koffie en taart op een unieke locatie!


❭ Terug naar het overzicht