Tel: 010 436 45 66  •  Contact

Metz krijgt centraal magazijn in Zuid-Beijerland

04-04-2019

Om de drukte van de binnenstad te mijden, u nog beter van dienst te zijn én het milieu een handje te helpen hebben we een centraal magazijn gekocht in Zuid-Beijerland.

Metz Woninginrichting is niet weg te denken uit het centrum van Rotterdam. Daar hebben we immers al bijna 160 jaar onze winkel. Maar tijden veranderen: de binnenstad wordt steeds drukker en de milieu-eisen steeds strenger. Dat maakt het voor onze leveranciers en onze eigen buitendienst steeds lastiger om uw meubels op het juiste moment op de juiste plaats te krijgen.

Natuurlijk blijft onze winkel gewoon op zijn vertrouwde plek. Daarom hebben we binnenkort ons eigen centrale magazijn in Zuid-Beijerland. Medio mei gaat de eerste paal van dit nieuwbouwproject de grond in. Vanaf begin volgend jaar hopen we u met dit nieuwe, grotere en goed bereikbare magazijn nog beter van dienst te zijn!

Dit nieuwe magazijn is niet alleen goed voor onze logistiek, maar ook voor het milieu. Het pand wordt namelijk duurzaam gebouwd en is zelfs grotendeels zelfvoorzienend: met zonnepanelen en een energiebesparende warmtepomp. Daarnaast is het goed voor het milieu dat we heel wat minder in de file zullen staan!❭ Terug naar het overzicht